Παρακαλώ περιμένετε...

Rent a Car Santorinirent a car santorini

Eurodollar Rent a Car Santorini. Από το 1982 προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες για ενοικίαση αυτοκινήτου στη Σαντορίνη. Είμαστε η πιο οικονομική και αξιόπιστη εταιρεία για ποιοτική ενοικίαση αυτοκινήτων στη Σαντορίνη. Εγγυόμαστε την ηρεμία και την απόλυτη ικανοποίησή σας. Eurodollar ενοικιάσεις αυτοκινήτων στη Σαντορινή η σίγουρη επιλογή.

Ενοικίαση αυτοκίνητου Σαντορίνη

Δωρεάν παροχές με κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου στη Σαντορίνη

Δωρεάν παράδοση αυτοκινήτων

Παρέχουμε δωρεάν παράδοση αυτοκινήτων σε όλη τη Σαντορίνη. Μπορούμε να σας παραδώσουμε το αυτοκίνητό σας, στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης, στο λιμάνι της Σαντορίνης, στο ξενοδοχείο σας κτλ. εντελώς δωρεάν. Με την Eurodollar rent a car Santorini δεν χρειάζεται να πληρώσετε κανένα τέλος παράδοσης.

Δωρεάν Χλμ & Οδική βοήθεια

Είμαστε η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων της Σαντορίνης που προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες, χαμηλές τιμές και πολλές δωρεάν παροχές. Ως εκ τούτου, οι τιμές μας για ενοικίαση αυτοκινήτου στη Σαντορίνη περιλαμβάνουν και δωρεάν απεριόριστα χιλιόμετρα αλλά και δωρεάν 24ωρη οδική βοήθεια σε όλη τη Σαντορίνη.

Δωρεάν και ο επιπλέον οδηγός

Οι πολύ ανταγωνιστικές τιμές μας για ενοικίαση αυτοκινήτου στη Σαντορίνη  περιλαμβάνουν εκτός των άλλων και δωρεάν επιπλέον οδηγό. Με την Eurodollar rent a car Santorini δεν χρειάζεται να πληρώσετε έξτρα χρήματα για επιπλέον οδηγό.  Οδηγήστε ελεύθερα, άνετα και απολαύστε τις διακοπές σας στη μαγευτική Σαντορίνη.

Δωρεάν και τα παιδικά καθίσματα

Η ασφάλεια είναι πολύ σημαντική για εμάς, θέλουμε το καλύτερο και για εσάς αλλά και για για την οικογένεια σας. Για το λόγο αυτό τα παιδικά και βρεφικά καθίσματα τα προσφέρουμε δωρεάν. Στόχος μας είναι η ασφάλεια και η ικανοποίησή σας. Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για ενοικίαση αυτοκινήτου Σαντορίνη από το 1982.

Δημοφιλή μοντέλα για rent a car in Santorini

Τα καλύτερα deals για ενοικιαζόμενα αυτοκινήτα
στη Σαντορίνη
Santorini rent a car

Δεν απαιτείται προκαταβολή

Μέσω του ασφαλούς ηλεκτρονικού μας συστήματος μπορείτε να κάνετε online κράτηση γρήγορα και εύκολα. Επιλέξτε απλά το αυτοκίνητο που επιθυμείτε και κάντε κράτηση. Η προκαταβολή δεν είναι απαραίτητη. Μπορείτε να πληρώσετε όλο το ποσό με την παράδοση. Είμαστε η εταιρεία που προσφέρει rent a car in Santorini ακόμη και χωρίς προκαταβολή.

Πλήρη ασφαλιστική κάλυψη

Οι οικονομικές μας τιμές για ενοικίαση αυτοκινήτου στη Σαντορίνη περιλαμβάνουν ασφάλεια προς τρίτους, ασφάλεια κλοπής και ασφάλεια πυρός. Πέρα από αυτό όμως, παρέχουμε και εξτρά ασφαλιστικές καλύψεις.  Με τα έξτρα ασφαλιστικά πακέτα όλα τα αυτοκίνητα μας μπορούν να έχουν πλήρη ασφάλεια με μηδενική απαλλαγή που καλύπτει όλα τα έξοδα επισκευής

Νέα ασφαλή ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα

Ο στόλος μας αποτελείται μόνο από καινούρια και ασφαλή αυτοκίνητα. Πραγματοποιούμε καθημερινούς ελέγχους και επιβεβαιώνουμε ότι όλα μας τα αυτοκίνητα είναι απόλυτα ασφαλείς. Παρέχουμε μόνο εγγυημένα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στη Σαντορίνη. Είμαστε η καλύτερη επιλογή για ποιοτικό Rent a Car in Santorini.

Χωρίς κρυφά κόστη & δυσάρεστες εκπλήξεις

Οι τιμές μας είναι τελικές και περιλαμβάνουν ΦΠΑ και όλους τους φόρους. Αν θέλετε να κάνετε ενοικίαση αυτοκινήτου στη Σαντορίνη και να είστε σίγουροι ότι δεν θα έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις επιλέξτε Eurodolar rent a car Santorini. Με εμάς μπορείτε να είστε σίγουροι. Είμαστε η πιο αξιόπιστη και οικονομική εταιρία για ποιοτική ενοικίαση αυτοκινήτου στη Σαντορίνη.

why rent a car in santorini

Why rent a car in Santorini

Υπάρχουν πολλές απαντήσεις για το λόγο που πρέπει να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στη Σαντορίνη. Όπως γνωρίζετε η Σαντορίνη είναι ένα όμορφο νησί με θαυμάσια τοπία και απαράμιλλη ομορφιά και θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα και μοναδικά μέρη σε ολόκληρο τον κόσμο. Υπάρχουν τόσα πολλά μέρη να δείτε και τόσα πολλά που μπορείτε να κάνετε που σίγουρα πρέπει να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την παραμονή σας στο μοναδικό μας νησί. Υπάρχουν τόσα πολλά παραλίες για να επισκεφτείτε, τόσα πολλά χωριά και φυσικά η μοναδική Οία. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας για ενοικίαση αυτοκινήτου στης Σαντορίνη και απολαύστε τις διακοπές σας με ασφάλεια. Eurodollar rent a car Santorini η σίγουρη επιλογή. Πάντα οι καλύτερες τιμές και οι καλύτεροι όροι ενοικίασης.

Τοποθεσίες για ενοικίαση αυτοκινήτου Σαντορίνη
Santorini rent a car

 • Αεροδρόμιο Σαντορίνης
 • Νέο Λιμάνι (Αθηνιός)
 • Παλιό Λιμάνι (λιμάνι κρουαζιέρας)
 • Φηρά
 • Καμάρι
 • Περίσσα
 • Ημεροβίγλι
 • Πύργος
ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στη σαντορίνη
 • Μεσσαριά
 • Καρτεράδος
 • Φηροστεφάνι
 • Οία
 • Βλυχάδα
 • Ακρωτήρι
 • Εμπορειό
 • Μεγαλοχώρι
 • Φοινικιά
eurodollar ενοικίαση αυτοκινήτου Σαντορίνη