Εταιρικό Προφίλ

Μάθετε περισσότερα για εμας!

Eurodollar – Ενοικίαση Αυτοκινήτου στη Σαντορίνη


Το γραφείο μας προσφέρει ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε όλο το νησί της Σαντορίνης. Ενοικιάσεις αυτοκινήτων με τους καλύτερες όρους και τις καλύτερες τιμές στην αγορά με την δυνατότητα να παραδίδουμε το όχημα σας με υπευθυνότητα και αξιοπιστία στο αεροδρόμιο, το λιμάνι της Σαντορίνης ή το ξενοδοχείο σας. Όλα τα αυτοκίνητά μας είναι απόλυτα ασφαλή και πραγματοποιούν εβδομαδιαίες επιταγές για να εξασφαλίσουν ένα άνετο και ασφαλές ταξίδι για εσάς και την οικογένειά σας.

Η εταιρεία μας εδρεύει στη Θήρα στη Σαντορίνη και δραστηριοποιείται στον τομέα των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων από το 1992, έχοντας έως τώρα εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες που μας προτιμούν κάθε χρόνο. Προσφέρουμε ειδικές προσφορές όλο το χρόνο. Με την ενοικίαση αυτοκινήτου απο το Eurodollar έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε και να ανακαλύψετε την ομορφιά των απίστευτων τοπίων, τις μοναδικές παραλίες, τα γραφικά χωριά και τα ιστορικά μνημεία.

Γιατί να επιλέξετε εμάς;


Η τεχνογνωσία του προσωπικού μας, η δέσμευσή μας στην πλήρη ικανοποίηση του πελάτη, ο επιτυχημένος συνδυασμός υψηλής ποιότητας υπηρεσιών
που προσφέρουμε και οι πολύ ανταγωνιστικές μας τιμές, καθώς και η ανάπτυξή μας, είναι τα διαπιστευτήρια για τη συνεχή ανοδική πορεία μας.

– Εξαιρετικές υπηρεσίες
– Αξιόπιστα αυτοκίνητα
– Οικονομικές τιμές
– Καθαρά οχήματα
– Συχνές έλεγχοι
– Δωρεάν παροχές
– Εμπιστοσύνη

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε επειδή κάνουμε αυτό που αγαπάμε! Μπορείτε να είστε σίγουροι για τις υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων απο την Eurodollar!